$val) { $url = $url.$var."=".$val."&"; } foreach ($HTTP_POST_VARS as $var => $val) { $url = $url.$var."=".$val."&"; } $kroegnummer = 10308; //10308 $function = new Kroegenweb($kroegnummer, $url); ?>
HOME FOTO'S AGENDA SALSA DANSLES WORKSHOPS BORRELS BEDRIJFSUITJES
Santiago de Cuba
Stratumseind 65
5611EP Eindhoven
040 206 96 06
06 38 36 14 21
info@santiagodecuba.nl facebook.com/SantiagoDeCubaEindhoven
 
OOK TE BOEKEN BIJ ONS

Dans Workshops:
SALSA WORKSHOP
BURLESQUE WORKSHOP
REGGAETON WORKSHOP
SAMBA WORKSHOP

Creatieve Workshops:
COCKTAIL WORKSHOP
PERCUSSIE WORKSHOP

BEDRIJFSUITJE
PUBQUIZ
SALSA EN COCKTAIL WORKSHOP

THEMAFEEST
CARIBISCH FEEST

 HAVANA NIGHT - themafeest, personeelsfeest, bedrijfsfeest

Tijdens deze thema-avond laten wij uw gasten een reis maken naar het land van rum, sigaren, muziek en de gastvrije bevolking van Cuba. Vanaf binnenkomst tot afloop worden uw gasten geëntertaind door ‘real life’ Cubanen die rechtstreeks overgevlogen zijn uit Cuba. Omgeven in een decorsetting van hangmatten, rieten barretjes, rum en sigaren zullen de gasten zich geheel in Cuba wanen. Er worden humoristische scenario’s gecreëerd door de Spaans sprekende Cubanen die alleen bekend zijn met hun eigen Cubaanse gebruiken en gewoontes.

Bij binnenkomst verwelkomen onze exotische Cubaanse dames uw gasten met heerlijke cocktails en hapjes. De Cubaanse mannen lopen dronken rond met een sigaar in de ene hand en een fles rum in de andere hand. Zij gaan uw gasten entertainen door grappige spelletjes, weddenschappen en trucjes met ze uit tevoeren. Wie durft dat aan?

De Cubaanse dames zullen juist de temperamentvolle en swingende kant van Cuba overbrengen aan de gasten. Eenmaal in de Cubaanse sferen en is het tijd om samen uitgebreid te genieten van een heerlijk diner buffet. Waarna het echte feest gaat beginnen met een spectaculaire Latinshow, gevolgd door onze energieke Latin dj.

Iedereen zal swingend de avond verder tegemoet gaan met alle voetjes van de vloer en de heupen goed los! Een zwoele en tempramentvolle avond met top entertainment en catering! U kunt de avond ook uitbreiden met een swingende salsa & merengue workshop en/of een overheerlijke cocktail workshop en/of een ritmische percussie workshop.

themafeest, bedrijfsuitje, personeelsfeest
INFORMATIE

Locatie:        Centrum Eindhoven
Duur:            4.0 uur
Prijs:             Euro 69,50 p.p. (vanaf 20 personen)
Incl:              Onbeperkt Drankarrangemetn (bier, fris, wijn, mix)
                     Dinerbuffet & Cocktailbar

Wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? KLIK HIER
Onze Event Manager staat u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 38 36 14 21.

Powered by