$val) { $url = $url.$var."=".$val."&"; } foreach ($HTTP_POST_VARS as $var => $val) { $url = $url.$var."=".$val."&"; } $kroegnummer = 10308; //10308 $function = new Kroegenweb($kroegnummer, $url); ?>
HOME FOTO'S AGENDA SALSA DANSLES WORKSHOPS BORRELS BEDRIJFSUITJES
Santiago de Cuba
Stratumseind 65
5611EP Eindhoven
040 206 96 06
06 38 36 14 21
info@santiagodecuba.nl facebook.com/SantiagoDeCubaEindhoven
 
SANTIAGO DE CUBA

Party Agenda
Vrijgezellenfeesten & Uitjes
Bedrijfsuitjes & Personeelsuitjes
BedrijfsBorrels & ParticuliereFeesten
Culinaire & Creatieve Workshops 


05.11.2017 EN 09.11.2017 - START SALSA BEGINNERS IN 5 WEKEN
Salsa Eindhoven

Op zondag 5 en donderdag 9 november 2017 start Salsa Sensation Dance Company met een nieuwe beginnerscursus. Tijdens deze Snelcursus voor beginners maak je kennis met de basisstappen van de Salsa en Merengue. De cursus bestaat uit 5 leuke en intensieve lessen van 2 uur.

INFORMATIE:
Datum:      5 november 2017
Aanvang:  19:00u.
&
Datum:      9 november 2017
Aanvang:  21:00u.
Locatie:     Santiago de Cuba
Adres:       Stratumseind 65, Eindhoven
www.salsasensation.nl


 

08.11.2017 - START BACHATA BEGINNERS
Salsa Eindhoven

Op woensdag 8 november 2017 start Salsa Sensation Dance Company met een nieuwe beginnerscursus Bachata. Tijdens deze cursus maak je kennis met de basisstappen van de Bachata. De cursus bestaat uit 5 lessen van 1 uur.

INFORMATIE:
Datum: 8 november 2017
Aanvang: 19:00u.
Locatie: Verspaandonk Zalencentrum    
Adres: Kloosterdreef 84, Eindhoven

 

05.11.2017 - SALSA BREEZE @ AQUABEST (Eindhoven)
Salsa Eindhoven

The best of Latin in one exotic Party. Salsa Sensation en Sunrise Beachclub present Salsa Breeze

INFORMATIE:
Datum: 5 november 2017
Tijd: 18:00 - 00:00u.
Locatie: Sunrise Beachclub
Adres: Ekkersweijer 3, Best
Voor Tickets klik hier
www.salsabreeze.nl

 

SALSA Y MOJITO - Every Thursday - 19:00-02:00
Salsa Eindhoven

In Santiago de Cuba kun je iedere donderdag genieten van ons wekelijks terugkerende concept; Mojito & Salsa.

Deze avond staat volledig in het teken van salsa social dancing onder het genot van een verfrissende cocktail. Na een zware werkweek willen wij je graag belonen met de aanstekelijke ‘Cuban spirit of life’.  Kom ook en begin relaxed aan uw weekend dankzij de perfecte Cubaanse ambiance in salsabar Santiago de Cuba, Eindhoven.

Van 21:00 tot 00:00u zijn onze deuren geopend. Hier zullen onze barmannen klaarstaan om kleurrijke en vooral verfrissende cocktails te serveren.

MOJITO & SALSA zal wekelijks plaatsvinden op donderdagavonden vanaf 19.00. Er worden dan ook salsalessen verzorgd, door het team van Salsa Sensation, voor jong en oud, gevorderd en beginner.

Entrance: Free

 

LATINANDO - Every Friday - 22:00-04:00
TGILF Santiago de Cuba

Op iedere eerste, tweede en derde vrijdag van de maand ben je welkom bij Latinando in Santiago de Cuba!

Dit concept vormt een vloeiende overgang van onze Salsa y Mojito donderdag naar de Havana zaterdag. Puerto Rico, Cuba, Santo Domingo en het Caribisch gebied spelen op deze vrijdagavond de  hoofdrol! Ervaar een echte Latin Caribbean stapavond tijdens Latinando in onze authentieke salsabar. 

De avond start om 22:00 uur en duurt tot maar liefst 04:00 uur! Latinando is een perfecte combinatie van de echte donderdagse salsa dansavond en een stapavond zoals die op een zaterdag in Santiago de Cuba bekend is.  Een mengsel  van Urban, Latin, salsa, Bachata, Kizomba, merengue en dancehall zijn op deze avond de kern spelers

Entrance: Free

 

THE LATIN CLUB - Every Saturday - 22:00-04:00
Havana Santiag de Cuba

The Latin Club is een samensmelting van al onze dagen in Santiago de Cuba!

Op deze avond worden al onze genres gecombineerd, om zo tot een extase te komen van heerlijke klanken en beats. Als klap op de vuurpijl wordt dit aangevuld door populaire top 40 tracks, golden oldies en party bangers. The Latin Club brengt het beste van de hele week bij elkaar en vormt een explosie aan klanken die je niet mag missen!

The Latin Club vindt wekelijks plaats op zaterdagavond van 22:00 uur tot 4:00 uur. The Latin Club is de perfecte avond om op los te gaan, om te genieten met vrienden en kennissen onder het genot van een goede sfeer en ambiance.

Entrance: Free

 

SALSA SUNDAY - Every Sunday - 18:00-00:00
Salsa Sunday

Salsa Sunday is een wekelijks terugkerende dansavond waar gezelligheid en laagdrempeligheid centraal staan. Beleef in Santiago de Cuba de perfecte lounge zondag tijdens deze ‘social dance’ avond.

Van 19:00 tot 0:00 uur is Santiago de Cuba geopend en kun je een bezoekje brengen aan deze heerlijke salsa avond.

Onder het genot van een drankje en de social ambiance kun je nog heerlijk genieten van de laatste weekenduren. Een swingende mix van salsa, mambo ,merengue en bachata zal je om de oren vliegen. Onze resident DJ’s zorgen ervoor dat er heel de avond gedanst kan worden op de beste Latin beats.

Entrance: Free

 


Powered by